Навіщо потрібно їздити з включеними мигалками та світлом в похмурий день та вечірній час?

     Біологічно, наші очі пристосувавшись до темряви менш реагують на різні не яскраві предмети, речі і навіть людей, та швидко реагують на яскраві, світлові, сигнали і світло. Тому позначити себе, в темний час доби, на проїжджій частині – це запорука вашої безпеки, це повага до інших учасників дорожнього руху та культура і правила комфортного пересування по дорозі. Саме тому, всі учасники дорожнього руху, повинні пересуватися з увімкненим світлом, мигалкою чи світловідбивачем - всі, від автомобілів до велосипедистів та навіть пішоходів (якщо вони пересуваються по узбіччю, чи знаходяться довгий час на проїжджій частині).

Яке світло потрібно для велосипедиста?

     Якщо ви постійно подорожуєте, чи досить часто їздите на велосипеді в темний час доби, та ще й по погано освітленим місцям – Вам потрібні потужні велосипедна фара, та задня мигалка. Вони добре освітять Вам шлях, та позначать позаду - це просто необхідно для безпечного пересування.

     Якщо ж Ви пересуваєтесь в звичному вечірньому міському трафіку, на освітленій дорозі, або ж в день, при похмурій погоді – Вам буде достатньо маленьких яскравих мигалок (в вечері ще можна використовувати світловідбиваючі смужки, жилети чи катафоти). За таких умов, мигалки добре позначать Вас на проїзджій частині, та не будуть сліпити пішоходів, якщо Ви з’їдете на тротуар.

Скільки коштує велосипедне світло, та чи довговічне воно?

     На сьогоднішній день, на нашому ринку, представлений великий асортимент велосипедного світла. Та дійсно, багато світла низької якості, тому краще купувати ліхтарі та мигалки відомих виробників – в такому разі Ви купуєте перевірену, якісну річ, та ще й з гарантією.

     Ціни на велосипедне світло коливаються в великому діапазоні – це залежить від призначення та потужності ліхтаря (потужна фара, середньої потужності ліхтар, яскрава мигалка). Звісно, на велосипедну фару ціна буде більша ніж на ліхтар, а ціна на мигалки буде зовсім смішною, але тут краще не прискіпуватися на ціни та приділити увагу для яких цілей Вам потрібне світло.

На скільки часу вистачить батарейки?

     На сьогоднішній день, світлодіодні лампи поглинають все менше енергії та світять яскравіше. Тому на одній зарядці (акумулятора, батарейки, чи акумуляторів і батарейок – залежно скільки батарей потрібно для того чи іншого світлового пристрою) ліхтар щдатен пропрацювати достатньо довго, а якщо це мигалки – то сезон, а можливо і більше.

Зворотній зв`язок