Додатковий захист з KLS Cable

Виробники велозамків стверджують, що на безпеку велосипеда варто витрачати близько 10 % від вартості велосипеда. І хоча ми б велосипеди взагалі ніде та ніколи не залишали, та, на жаль, це нереально навіть у найбільш велосипедному місті світу - Копенгагені, тому сьогодні ми розглянемо трос-подовжувач Cable від KLS, який захистить окрім рами ще й колеса, а також сідло.

Трос-подовжувач – це міцний, гнучкий, якісний, витий трос з ПВХ покриттям. Матеріал троса – сталь, ПВХ покриття для запобіганням пошкодження лакофарбованого покриття велосипеда та його компонентів, довжина – 1500 мм, а діаметр – 5,6 мм.

Хоча KLS Cable на вигляд є звичайним тросом, (він не має замка та кріплення), утім на його кінцях є петлі, які натягуються на основний замок. Зокрема, рекомендується використовувати трос разом із замком типу U-lock, проте, звісно, це не принципово, тому його можна використовувати також і з іншими тросами або сегментними велозамками.

Основне завдання троса: фіксація колес та сідла, коли ви залишатимете його без нагляду. Також цей трос стане у нагоді для великої компанії велодрузів під час велоподорожі. 

N.B. Радимо залишати велосипед у більш людних місцях або, якщо поруч таких не знайдеться, то під камерами. Вони хоч не захистять велосипед, проте можуть вплинути на бажання його вкрасти.
Придбати велосипедний трос-подовжувач KLS Cable в будь-якому магазині-представника KLS у вашому місті. Магазини представники KLS в Україні ви можете проглянути ТУТ.

17.11.2020  
Каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2021

Представляємо вам новий каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2021-го року!

04.12.2019  
Каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2020

Представляємо вам новий каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2020-го року!

11.12.2018  
Велосипедний шолом KLS Town Cup

Шолом має бути не тільки міцним та надійним, а ще й оригінально виглядати.

Зворотній зв`язок