KLS Fuse й осінні калюжі не страшні

     У наступному огляді ви дізнаєтесь про крила KLS Fuse, але спочатку коротенький флешбек.

     Ми не боялися потрапити під дощ. У нас були радянські велосипеди з емальованими болотниками, які іноді гнулися від ударів. Одного посадив на раму, іншого — на багажник, сам заліз на сідло і руш! Їдеш собі, слухаєш анекдоти у компанії і іноді чуєш, як твої пасажири під шелестіння дощу ногами чиркають по крилах. Чи то є проблема? Узяв у руці викрутку чи гілку з дуба, встромив у проміжок — смикнув за важіль і поїхав далі. Тре о покришку? Немає суму! Нічого не траплялося, чого б не можна було відремонтувати енергійним ударом цеглини.

     Потім настав час гірських велосипедів. Зубаті покришки, пряме кермо, 21 передача, амортизація! Для 9-річного пацана то як для папуаса побачити Спейс Шатл. Хто з нас чув про амортизацію? Які після цього, вбіса, радянські велосипеди? Мамо, купи! І ось ти вже бороздиш шипастою гумою сігнлтрек, байдуже озираючись на грозові хмари і навіть не думаєш вертатись додому...

     О, цей досвід дурниць, що ми витворяли! Крила відпали. Їм не стало місця. Вони псували вигляд велосипеда, адже він гірський! Крила — то для "України" і байдуже, що до найближчої гори їхати добу у плацкартному вагоні. Той вечір, коли брудний від п'ят до голови я доплив додому, я запам'ятав назавжди. Пісок у трусах, на голові, на зубах. На спині чорніло ціле панно, написане водою, глиною та чорноземом. Краще урока не вивчиш: користь крил очевидна, коли їздиш без них.

     У кожного знайдеться в запасі пара подібних історій. Про висновки й годі казати: з захистом краще, адже ніколи не знаєш, коли настане перше вересня.

     Крила KLS Fuse підходять до більшості типів роверів з діаметром коліс від 26 до 28 дюймів. На оту радянську "Україну" теж залюбки стануть. Принаймні 9 із 10 велосипедів, на які ми спробували їх причепити, не відмовились від перспективи захистити лакофарбове покриття та свого вершника від бруду та хімічних реагентів, якими посипають асфальт дорожні служби у зимовий період. Ровер скаже "дякую!". Крила не заважають роботі вібрейків або кантілеверів. Майте на увазі, що Fuse — це середньорозмірні крила з бічними бортами, які найкраще працюють з напівсліковими покришками цивільної ширини. З П-подібного профілю крила витікає наступний нюанс: крила тим краще працюють, чим ближче ви розташуєте їх до покришки. Тут багато залежить від умов використання. Якщо певний відсоток доріг на ваших маршрутах складають ґрунтівки, залиште проміжок для грязьового кліренсу. Вушко верхнього кріплення дозволяє налаштувати відстань від покришки до внутрішньої поверхні крила у широкому діапазоні.

     Крила Fuse зроблені з легкої гнучкої пластмаси. Зовнішня сторона шорстка, а внутрішня — полірована. До гладкої пластмаси бруд налипає неохоче і значно легше видаляється. На відміну від повнорозмірних болотників на спицях, монтаж яких перетворюється на справжній ритуал, універсальне кріплення на KLS Fuse дозволяє встановити їх за п'ять хвилин, озброївшись лише хрестовою викруткою Ph2. Переднє крило кріпиться до горили вилки одним болтиком та гайкою. Заднє крило має дві точки кріплення: місток між верхніми пір'ями та підсідельна труба, де універсальний хомут зі слайдером охоплює її трішки вище переднього перемикача. 

     Тепер про приємне. KLS Fuse — найдоступніші крила універсального типу не тільки у модельному ряді аксесуарів KLS, а й одна з найпривабливіших пропозицій на ринку взагалі. У зимовий період вони окупляться буквально за 2 тижні порівняно з витратами на муніципальний транспорт. А здоров'я, позитивні емоції, досвід катання взимку та можливість рухатись, коли інші стоять у корковах — безцінні.

     Жовтень цьогоріч радує сонцем, але попереду похмурий брудний листопад. Спортсмени крутитимуть станка вдома й писатимуть меланхолічні пости про закриття сезону. До наступного року, велосипеде! Дійсно, ком'ютинг восени та взимку важко назвати приємною справою, але використання болотників у погану погоду допомагає схилитися до вибору велосипеда як щоденного засобу транспортування. Той самий випадок, коли сісти на маршрутку — не вибір. У ком'ютера сезон не закінчується ніколи, тож не бійтеся бруду. Залиште його назовні! А крила шукайте у найближчому магазині вашого міста!

17.11.2020  
Каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2021

Представляємо вам новий каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2021-го року!

04.12.2019  
Каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2020

Представляємо вам новий каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2020-го року!

11.12.2018  
Велосипедний шолом KLS Town Cup

Шолом має бути не тільки міцним та надійним, а ще й оригінально виглядати.

Зворотній зв`язок