Насос KLS Drift - маленький та вдаленький.

     KLS має в асортименті багатий вибір насосів, що відповідають широкому спектру вимог велосипедістів. Нещодавно до сімейства додалася модель KLS Drift.
 
НАСОС КОМПАКТНИЙ KLS DRIFT
 
     KLS Drift — це надкомпактний пластиковий насос для міських, туристичних та гірських велосипедів. Його довжина складає 215 мм, а вага — всього 151 грам. Якщо ви плануєте подорож і вам конче необхідно зекономити кожний грам ваги, дотримуючись ліміту, якого висуває авіаперевізник, візміть з собою Drift. Його легко сховати в бокову кишеньку рюкзака, або причепити до рами велосипеда за допомогою пластикового кріплення з отворами для підфляжника. 
 
НАСОС КОМПАКТНИЙ KLS DRIFT
 
     Насосом KLS Drift можна накачати 5 атмосфер. Завдяки телескопічній конструкції, ви виконаєте цю роботу досить швидко, адже качає він великими порціями. Голова насоса двостороння: одна качає Престу, інша — Шредер. Тим, хто має колеса з ніпелями Преста, сподобається гнучкий шланг з головою, що накручується на клапан. Цим ви уникаєте ситуації, коли голова ніпеля вигинається під час останніх силових штрихів і починає повільно пропускати повітря. Роверисти, кому доводиться качати колеса до максимального тиску ручним насосом, на жаль, часто стикаються з такою проблемою. Рішення — насос зі шлангом.
 
НАСОС КОМПАКТНИЙ KLS DRIFT
НАСОС КОМПАКТНИЙ KLS DRIFT
НАСОС КОМПАКТНИЙ KLS DRIFT
НАСОС КОМПАКТНИЙ KLS DRIFT
 
     Звичайна циліндрична ручка не обмежує ергономіку та дозволяє тримати її будь-яким зручним для вас хватом, а рифлена поверхня запобігає зісковзуванню. Загалом, KLS Drift — чудовий насос для тих ситуацій, коли обмаль місця або важливо мати інструмент, що не обтяжує ваш баул.
17.11.2020  
Каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2021

Представляємо вам новий каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2021-го року!

04.12.2019  
Каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2020

Представляємо вам новий каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2020-го року!

11.12.2018  
Велосипедний шолом KLS Town Cup

Шолом має бути не тільки міцним та надійним, а ще й оригінально виглядати.

Зворотній зв`язок