Мультиспортивні шкарпетки Pro Race!

     Будь-яка спортивно-активна діяльність людини, тісно пов’язана з її одягом. Він обов’язково повинен бути з якісних, не шкідливих і довговічних матеріалів, максимально комфортним та мати гарний зовнішній вигляд. Кожен предмет одягу має відповідати своєму призначенню і задовольняти потреби користувача. В цьому огляді мова піде про частину одягу, шо використовується у майже всих видах спорту і туризму (трекінг), та є невід’ємним аксесуаром вашого гардеробу.

     На перший погляд, шкарпетки – це досить невибагливий предмет одягу, та вони найбільше сприяють дискомфорту, особливо при занятті рухливими видами спорту, чи ходьби. Адже ми всі пам’ятаємо це жахливе відчуття «скляних» шкарпеток, при підвищеному потовиділенні ніг, з подальшим натиранням водянок на стопі і пальцях. А що вже говорити про їхню якість та довговічність?! А «запах»…?! Та добре що ці відчуття залишилися в минулому – сьогодні, світові виробники пропонують нам широкий асортимент «правильних» шкарпеток, що захистять, зігріють, освіжать та залишать сухими наші ноги,  що безперечно допоможе сконцентруватися нам на наших спортивних справах.

     В 2016 році, компанія KLS презентувала нову модель шкарпеток - Pro Race 16. Це мультиспортивні шкарпетки, середньої висоти, виконані в фірмовому дизайні Kellys. Добре підійдуть для спортзалу, бігу, чи велосипедних видів спорту. Мають гарну вентиляцію та повітропроникність, а також забезпечують сухість ноги під час руху.

     Легкий і м’який матеріал (94% - поліестер та 6% - еластан), який забезпечує повну комфортність та амортизацію при русі, навіть в достатньо жорсткому взутті. Ергономічний індивідуальний крій лівої (L) та правої (R) шкарпетки, для кращої зручності при носінні. Зони п’ятки та носка, з плетенням різної щільності, для підвищеного комфорту і запобігання утворення натертостей і мозолів на стопі та пальцях. Еластична манжета, для стабільного утримання на нозі і комфортної посадки. Яскраві та класичні кольори (чорні, білі, сині, лайм), для стильних і практичних користувачів.

     Шкарпетки Pro Race 16 задовольнять ваші потреби та сконцентрують Вас, на ваших спортивних досягненнях, чи хоббі.

     Весь одяг і предмети захисту підрозділу Kellys, розробляються виключно з потребами та побажаннями реальних спортсменів і аматорів. Тому одяг Kellys такий зручний, практичний та має розумну ціну.

     Придбати ж шкарпетки Pro Race 16 можна в найближчому магазині-партнера KLS, у вашомі місті. Перелік магазинів-партнерів KLS можна дізнатися тут

17.11.2020  
Каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2021

Представляємо вам новий каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2021-го року!

04.12.2019  
Каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2020

Представляємо вам новий каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2020-го року!

11.12.2018  
Велосипедний шолом KLS Town Cup

Шолом має бути не тільки міцним та надійним, а ще й оригінально виглядати.

Зворотній зв`язок