Оновлена лінійка мигалок KLS Twins.

     Досить часто, катаючись на велосипеді, ми зовсім забуваємо про час, адже активний рух, захопленість шляхом та свіже повітря – це ще ті спокусники. А хтось їздить на велосипеді на навчання, чи на роботу. А ще хтось активно катає, чи навіть живе велосипедом. Таких прикладів можна навести дуже багато – прикладів, коли велосипедиста може застати вечір в дорозі.

     Біологічно, наші очі пристосувавшись до темряви менш реагують на різні не яскраві предмети, речі і навіть людей, та швидко реагують на яскраві, світлові, сигнали і світло. Тому позначити себе, в темний час доби, на проїжджій частині – це запорука вашої безпеки, це повага до інших учасників дорожнього руху та культура і правила комфортного пересування по дорозі. Саме тому, всі учасники дорожнього руху, повинні пересуватися з увімкненим світлом, мигалкою чи світловідбивачем - всі, від автомобілів до велосипедистів та навіть пішоходів (якщо вони пересуваються по узбіччю, чи знаходяться довгий час на проїжджій частині).  

     Бренд KLS добре відомий, чималим асортиментом світла – це і велосипедні фари, і передні та задні ліхтарі, мигалки, світловідбиваючі жилети й смужки, та багато іншого. Щороку цей асортимент поновлюється та поповнюється новими моделями. В цьому огляді ми коротко розповімо про оновлену серію мигалок KLS Twins.

     Маленькі, легкі (близько 20гр) і компактні блимавки. Потужні, яскраві світлодіоди. Міцний пластиковий корпус, в водонепроникному силіконовому захисті-кріпленні. Яскраві та класичні кольори (чорний, білий, червоний, зелений, блакитний, помаранчевий).

     KLS Twins. Малогабаритні та малопомітні на велосипеді, в денний час доби, та яскраві в темряві, а три режими роботи діодів (постійний, блимаючий , мерехтливий), не зможуть не привернути увагу перехожих, та інших учасників руху. Універсальне силіконове кріплення дозволить за лічені секунди міцно і надійно встановити чи зняти мигалки, на кермо та підсідельний штир велосипеда, не залежно від їхнього діаметру. Широка гама кольорів доповнить та прикрасить велосипед будь-якого кольору та дизайну.

     До набору входить дві мигалки - передня (білий діод), та задня (червоний діод), які працюють від батарейок, типу «таблетка» (CR2032 3V), що до речі, також входять в комплект. 

     KLS Twinsтак, вони не освітять ваш шлях, як велосипедна фара і не замінять її, та все ж добре позначать Вас, в темний час доби. А це і є їхнє основне призначення. Тому й коштують вони в рази дешевше тієї ж фари чи ліхтаря.   

     Що ж – так!.. Шанувальники компонентів та аксесуарів KLS вже встигли впізнати в нашій новинці – топову модель мигалок попередніх років. Та все ж ми віднесли цю серію до новинок, так як «сімейство» Twinsів, в цьому році, поповнилося двома новими кольорами, що й представлені вище на фото – блакитний та помаранчевий.

     Придбати мигалки KLS Twins можна в найближчому магазині-партнера KLS, у вашомі місті. Перелік магазинів-партнерів KLS можна дізнатися тут

     Більш детальну технічну характеристику мигалок, ви зможете знайти в таблиці параметрів освітлення.

17.11.2020  
Каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2021

Представляємо вам новий каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2021-го року!

04.12.2019  
Каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2020

Представляємо вам новий каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2020-го року!

11.12.2018  
Велосипедний шолом KLS Town Cup

Шолом має бути не тільки міцним та надійним, а ще й оригінально виглядати.

Зворотній зв`язок