Поясна сумка KLS DAKOTA

Деякі велосипедисти терпіти не можуть заплічники. У одних спина від них пітніє, іншим плечі натирає, комусь рюкзак заважає дихати, а комусь дошкуляє офісохондроз. А ще є ціла каста байкерів-естетів: ідейний шосер не допустить присутності рюкзака в радіусі десяти метрів від свого карбонового коня. Та має ж бути якесь рішення для спортсменів, бреветників, туристів, ком'ютерів - для всіх байкерів, котрим потрібна легка і непомітна сумка.



KLS впіймали цю, начебто, не нову ідею за хвоста та довели її просто таки до досконалості. Поясна сумка DAKOTA - тріумф технологічності, просто логічності та неймовірної зручності. Давайте разом "шаритись" відділеннями, кишенями та кишеньками цієї чудової сумки, і ви самі переконаєтесь, наскільки тут все продумано.

ЗЗОВНІ: ЗРУЧНО, ЗАХИЩЕНО

Хм, вже з першого погляду виглядає круто. Сумка пошита з водонепроникної тканини, виробленої з поліестеру 600D. Внутрішня обшивка та кишеньки вироблені з нейлону 210D. Застібка “блискавка” основного відділення додатково захищена клапаном. Зіпер маленького відділення також вшито навиворіт, цей конструкційний прийом дає кращий захист від опадів, пилу та бруду, а також продовжує термін служби “блискавки”. На “собачках” всіх зовнішніх зіперів - стильні та дуже зручні “хвостики” - шнурочки-захвати.

Для спини та боків передбачена спеціальна система комфорту та вентиляції. М'який пінний матеріал має великі вентиляційні отвори та знаходиться під дихаючою сіточкою. Усередині сумки є отвір на липучці, що дозволяє вийняти деталі з пінного пом'якшувача для прання, неприємний запах недопраної речі ніколи не переслідуватиме вас. 

Поясні ремені застібаються за допомогою зручного та надійного пластикового карабіна. Довжина ременів регулюються з обох сторін, а їхні кінці фіксуються за допомогою еластичних манжет. В обох бічних “крильцях” ременів передбачені легкі кишеньки на “блискавках” для всіляких дріб'язків.

З обох боків сумки передбачено два тримачі для пляшок. Дуже зручно пити на ходу - досить простягти руку. А з еластичними затяжками на пружинних фіксаторах ви ніколи не загубите свої фляги. Світловідбиваючий принт з лого KELLYS довершує чудове враження від зовнішнього вигляду цієї сумки, а також, звісно, слугує додатковим пасивним захистом на дорозі.



ВСЕРЕДИНІ: ВПОРЯДКОВАНО, ПРОДУМАНО

Давайте заглянемо всередину. Вау! Такий органайзер зробить з будь-якого любителя творчого безладу системно мислячу людину. В цій сумочці, навіть якщо вона дамська, щось загубити просто неможливо.

Маленьке відділення містить пластикову кліпсу на короткій мотузочці, до якої дуже зручно чіпляти ключі або гаманець. Навіть якщо ви інколи забуваєте закривати кишені на зіпер, справді важливі та цінні речі залишаться буквально прив'язаними до сумки, і ви їх не загубите. В цьому ж компартменті є дві маленькі еластичні сітчасті кишеньки: для мультитулу, мастила, ремнабору тощо.

У просторому основному відділенні легко поміститься комплект змінного одягу для ком'ютера, запас бутербродів та додаткового одягу для бреветника, речі першої необхідності для велотуриста, самі придумайте, що туди можна покласти ще. Вздовж всієї задньої стінки - пласка кишеня, яку можна використовувати для документів, карт, планшета тощо. Дві менші кишеньки теж обшиті еластичною стрічкою, одна з них - сітчаста з зіпером, для різноманітних велосипедних дрібничок.



Розміри сумки 24см x 19см x 12см, об'єм 5л. Колір чорний з акцентами блакитного.

Цю сумку створювали велосипедисти для велосипедистів, у ній є все, що вам потрібно і немає нічого зайвого. Тож, якщо ви шукаєте альтернативу заплічнику - варто спробувати KLS DAKOTA. Згадаймо, що KLS завжди дає назву моделям своєї продукції не просто так. На мові північноамериканських індіанців DAKOTA означає “друг”, “дружній”, “союзний”. А з другом, звісно, завжди зручно і надійно. Він не підведе.

Познайомитись ближче з "другом" можна тут.

 

17.11.2020  
Каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2021

Представляємо вам новий каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2021-го року!

04.12.2019  
Каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2020

Представляємо вам новий каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2020-го року!

11.12.2018  
Велосипедний шолом KLS Town Cup

Шолом має бути не тільки міцним та надійним, а ще й оригінально виглядати.

Зворотній зв`язок