Шорти KLS Rider - бестселлер в світі велоодягу!

   Комбіновані велосипедні шорти KLS Rider знаходяться на вістрі технологічного прогресу. Для створення цієї моделі, яка в Україні вже стала бестселлером, словацький бренд обрав найсучасніші матеріали.



   Так, наприклад, верхній шар зшитий з новітнього матеріалу Таслан. Це комерційна назва нейлонової тканини з репсовим плетінням. Завдяки трішки грубуватій фактурі, тканина Таслан досить непогано витримує недбале ставлення, довго не стирається. Її дихаючі властивості також будуть гідно оцінені райдерами, адже в двошаровій системі циркуляція повітря гірша, що вимагає новітніх технологічних рішень — їх тут вдосталь. Унікальна тканина в цьому випадку грає вирішальну роль, забезпечуючи комфорт і прохолоду в спекотний день.

   Нижній шар являє собою класичні велотруси з лайкри. Їхній памперс має зручну анатомічну форму: не натирає, не заважає, чудово відводить вологу і виконує антибактеріальну функцію. За бажанням велотруси можна відстібнути й носити шорти як звичайний повсякденний одяг. Їхній скромний зовнішній вигляд ідеально підійде як для казуального стилю, так і для спортивного. Чорна матова поверхня стане доброю парою, наприклад, яскравій футболці. В цих шортах ви будете неперевершеними!


   На задній частині стегна нанесені світловідбиваючі стрічки. В світлі фар активний рух ногами добре привертає увагу водія, що їде позаду, тому таке розташування захисного елементу не випадкове. Також світло відбивають обидва логотипа Kellys та коса стрічка на поясі. Світловідбиваючі елементи чудово вписуються в утилітарний дизайн та підкреслюють його функціональний характер.

   В шортах KLS Rider п'ять кишень: по дві в зоні тазу, по дві на стегнах та одна кишеня на блискавці ззаду трохи вище куприку. Вільний крій не обтяжує та не стискає рухів. Шорти комфортні та надиво легкі. В них ви відчуватимете себе однаково добре як на велосипеді, так і без нього.

   Модель KLS Rider пропонується в п'яти розмірах від S до XXL. Ціна — не з дешевих. Високотехногічна витривала тканина, якісний крій та можливість трансформування шортів в повсякденний одяг безсумнівно варті цього, адже це один з найякісніших продуктів на ринку на сьогоднішній день.

   Придбати велосипедні шорти KLS Rider можна в найближчому до вас магазині-представника KLS. Перелік магазинів-представників KLS - можна проглянути ТУТ.

17.11.2020  
Каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2021

Представляємо вам новий каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2021-го року!

04.12.2019  
Каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2020

Представляємо вам новий каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2020-го року!

11.12.2018  
Велосипедний шолом KLS Town Cup

Шолом має бути не тільки міцним та надійним, а ще й оригінально виглядати.

Зворотній зв`язок