Стиль, надійність, універсальність - насос KLS OMNI.

     Минулого тижня ми вам розповідали про нові компактні насоси Doublyвідомого бренду KLS. В цьому огляді мова піде теж про насос, який просто неможливо залишити без уваги – KLS OMNI. В чому ж його різниця в порівнянні з іншими насосами і чому він такий особливий – читайте та дивіться нижче!

     Велосипедний насос KLS Omni:

Огляд велосипедного насоса KLS 

     Це максимально універсальний та компактний насос високого тиску. Його універсальність полягає в тому, що він одночасно підходить як для накачування велосипедних повітряних вилок і задніх амортизаторів, так і для накачування коліс, не залежно від типу ніпеля (Presta «FV», Dunlop, «DV» чи Schrader «AV»).

Огляд велосипедного насоса KLS

Огляд велосипедного насоса KLS

    Його вага - 218 грам. Його довжина - 25 сантиметрів. Він з легкістю поміститься в найменший велосипедний рюкзак, чи навіть підрамну сумочку.

Огляд велосипедного насоса KLS

     Корпус та шток насоса виготовлений з анодованого алюмінію. Нижня частина – з міцного пластику та прогумованої вставки (на фото вона сірого кольору). В нижній частині вбудований високоточний манометр з великим дисплеєм, в верхній - перемикач тиску. 

Огляд велосипедного насоса KLS

     1.5 дюймовий дисплей манометра, зі шкалами PSI  та Bar. Максимальна межа тиску - 300 PSI \ 20 Bar. Червона кнопка - можливість підспустити частину повітря з камери.

Огляд велосипедного насоса KLS

     Для зручності використання, насос оснащений гнучким гумовим шлангом, що надійно кріпиться до корпусу насоса. Голівка шланга виготовлена зі сталі, та має внутрішню різьбу, в яку також вкручується перехідник, на різні типи ніпелів (на фото можна побачити перехідник). До речі, перехідник під різні ніпелі йде в комплекті.

Огляд велосипедного насоса KLS

     Перемикач тиску - має два положення - "Високий тиск", для накачування вилок і задніх амортизаторів, та "Великий об'єм", для накачування коліс. 

Огляд велосипедного насоса KLS

     Зручне положення манометра при накачуванні, дозволяє легко зчитувати дані що надходять на екран.

Огляд велосипедного насоса KLS

     В завершенні, ще слід написати що корпус насоса OMNI розбірний - це дасть Вам змогу тримати Ваш насос, в чистому та доглянутому, вигляді. Також в комплекті до насоса йде пластикове кріплення на велосипед, аналогічне кріпленням все тих же насосів KLS Doubly.

      Що ж, здається ось і він  - ідеальний насос. Легкий, компактний, стильний, з манометром, та найголовніше максимально універсальний в використанні. Оптимальне рішення для справжнього райдера, що не по чуткам знає що таке повітряні амортизатори, та навіщо вимірювати в них тиск, як власне і в колесах.

     Придбати насоси KLS OMNI можна в найближчому магазині-партнера KLS, у вашому місті. Перелік магазинів партнерів KLS можна дізнатися тут.

17.11.2020  
Каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2021

Представляємо вам новий каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2021-го року!

04.12.2019  
Каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2020

Представляємо вам новий каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2020-го року!

11.12.2018  
Велосипедний шолом KLS Town Cup

Шолом має бути не тільки міцним та надійним, а ще й оригінально виглядати.

Зворотній зв`язок