Велокомп'ютер RECKON - простота, функціональність та доступність.

     Нещодавно ми Вам розповідали про нові велосипедні комп’ютери Screenshot, та в цьому році, компанія KLS, поповнила свою лінійку комп’ютерів ще однією моделлю. Ця модель вже доступна в Україні і поступила в продаж. Поглянути на неї можна - тут. Придбати (в магазині-партнера KLS в вашому місті) - тут. Проглянути та завантажити інструкцію, на українській мові – тут. А почитати невеликий огляд, та дізнатися нашу думку – нижче…

     KLS RECKON - велокомп’ютер, що поєднує в собі програмну простоту елементарного електронного пристрою, елегантний стиль та вишуканий дизайн спортивної класики. Він розрахований на широке коло користувачів, так як має стандартний набір функцій бюджетного велокомп’ютера. Дана модель доступна в двох версіях – дротовій, та бездротовій, які ще представлені в двох класичних кольорах – білий, та чорний.  

     Стильний дизайн, міцний пластиковий корпус, дворядковий LCD дисплей, одна кнопка управління.…

     Візуально, зовнішній вигляд та матеріал корпусу Reckon, відповідають більш дорогим версіям комп’ютерів. А сам корпус придає уявлення однієї цільної деталі, що з легкістю витримає неминучі падіння, удари, чи подряпини, які завжди супроводжують велокомп’ютер при його належному використанні. Що ж до самої інформативної частини Recona – дворядковий великий дисплей (не такий великий як в Screenshot,) дає змогу  легко зчитувати дані, що надійшли на екран, під час руху велосипеда, а високий та чіткий контраст дозволить побачити потрібні Вам показники, не напружуючи очі, навіть при яскравих сонячних променях. Програмне забезпечення та налаштування достаньо прості і з легкістю управляються однією кнопкою, що є неабияким плюсом, при користуванні комп’ютером під час руху на велосипеді. 

     Функції. Ми їх нарахували 10. Звісно це автоматичний старт лічильника (спідометра), поточна, середня і максимальна швидкості, пройдена та загальна за весь час дистанція, час у дорозі, цифровий годинник, що до речі, постійно видимий на екрані, навіть в «сплячому» режимі. А ще порівняння швидкості, та функція Scan (мінливі на екрані: дистанція, максимальна швидкість, середня швидкість, час у дорозі).

     Комплектація. Комп’ютер (з батарейкою в комплекті), датчик (з батарейкою в бездротовій версії), магніт швидкості, пластиковий кронштейн, стабілізаційні прокладки, нейлонові стяжки кріплення – все найнеобхідніше для швидкого встановлення на руль, чи винос велосипеда, відразу після покупки велокомп’ютера.

     В підсумку, можна сказати що в основі концепції велокомп'ютера KLS Reckon, закладена простота, функціональність та доступність виробу і це мабуть ідеальне рішення для велолюбителів-початківців.   

     Придбати велокомп'ютери KLS Reckon можна в найближчому магазині-партнера KLS, у вашому місті. Перелік магазинів партнерів KLS можна дізнатися тут.

17.11.2020  
Каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2021

Представляємо вам новий каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2021-го року!

04.12.2019  
Каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2020

Представляємо вам новий каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2020-го року!

11.12.2018  
Велосипедний шолом KLS Town Cup

Шолом має бути не тільки міцним та надійним, а ще й оригінально виглядати.

Зворотній зв`язок