KLS SCREENSHOT – розмір має значення!

     Серед величезного асортименту велосипедних аксесуарів, які вже давно здаються нам звичними, виробнику мало чим вдасться здивувати користувача, та все ж таки компанія KLS, це зробила. Принаймні ми, були приємно здивовані коли вперше наживо побачили велокомп’ютери SCREENSHOT. «Велокомп’ютер здивував?! – теж мені!» - скажете Ви. Ось тому ми вирішили поділитися з Вами, нашими враженнями, в нашому короткому огляді даного велетня…. ой телевізора…. ой велокомп’ютера. Саме такі перші думки приходять в голову, коли бачиш екран велокомп’ютера SCREENSHOT і саме тоді приходить думка, що можливо розмір і не має значення, але все ж таки має! :)

     А тепер докладніше:

     KLS SCREENSHOT – стильний велокомп’ютер з ВЕЛИКИМ LCD ЕКРАНОМ. Корпус виготовлений з міцного, якісного пластику, та виконаний в класичному дизайні і чорному кольорі. Модельний ряд SCREENSHOT, налічує два велокомп’ютера, точніше дві версії – дротовий, для цінителів надійності і простоти та бездротовий, для любителів бездротових технологій і мінімалізму.

     Що до комплектації - тут є все, щоб комп’ютер можна було швидко встановити та налаштувати відразу після його придбання: сенсорний датчик; магніт швидкості; кронштейн для кріплення комп’ютера; стяжки кріплення; 2 гумові підкладки; дві батарейки.

     Функції. SCREENSHOT налічує 10 функцій: швидкість; дистанція (DST); одометр (ODO); час у дорозі (TM); максимальна швидкість (MXS); цифровий годинник (12/24); середня швидкість (AVG); функція Scan (мінливі на екрані: дистанція, максимальна швидкість, середня швидкість, час у дорозі); порівняння швидкості (+/-); автостарт. Стандарний, необхідний для велолюбителя, набір - нічого зайвого, але й нічого нового.

     В порівнянні з велокомп'ютером звичайного розміру.

     Так, він не підійде для спортсменів, яким важливо вимірювати частоту пульсу та кількість спалених калорій, та все ж має всі дані, щоб гучно заявити про себе, та виділитись серед подібних девайсів і завоювати популярність серед велолюбителів. А якщо взяти в увагу набір функцій та виробника, то логічно що й ціна на SCREENSHOT буде демократичною….

     На останнє хотілося б додати, що велокомп’ютери SCREENSHOT вже в Україні, та поступили в продаж. Дізнатися їх ціну, та придбати, можна в найближчому магазині-партнера KLS, у вашомі місті. Перелік магазинів-партнерів KLS можна дізнатися тут

     Інструкція для налаштування комп'ютера перекладена на українську мову, та знаходиться тут.

17.11.2020  
Каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2021

Представляємо вам новий каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2021-го року!

04.12.2019  
Каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2020

Представляємо вам новий каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2020-го року!

11.12.2018  
Велосипедний шолом KLS Town Cup

Шолом має бути не тільки міцним та надійним, а ще й оригінально виглядати.

Зворотній зв`язок