Велосипедні замки KLS - надійна перешкода перед злодієм!

     Мабуть в кожного велосипедиста, хоча б один раз у житті, траплялася потреба залишити свого вірного двоколісного на деякий час, та як на лихо, поряд не було ніяких умов для безпечної «стоянки» останнього. Що ж робити, коли Вам потрібно наприклад, зайти до магазину, щоб поповнити свої запаси питної води під час велопрогулянки, чи «підзарядити» організм поживними енергійними продуктами в велоподорожі, або на велотренуванні, чи просто поїсти морозива в спекотний день?! Це лише один з безлічі, прикладів, при якому у Вас виникне питання – «А куди ж подіти велосипед, щоб при поверненні, він лишався там де я його залишив?!».

     Звісно, можна шукати магазини облаштовані вело-парковками, але й там немає ніякої гарантії, що Ваш велосипед не стане «власністю» крадіїв. Більш того, на деяких велопарковках ці злодії як раз і «пасуться». Тому, найкращий вихід - не лишати, надовго і без нагляду, свій велосипед. А в інших випадках користуватися велосипедним замком. Він зможе захистити вашого улюбленого «коника» на короткий період часу, поки Ви, в справах у магазині, на пошті, в банку і т.д.

    На сьогодні, під брендом KLS представлений чималий вибір велосипедних замків. Він щороку оновлюється та поповнюється новими моделями. Про деякі з них, що вже дісталися України, та з'явилися у продажі, ми сьогодні й розповімо Вам! 

Велосипедний замок KLS.

     Block скоба U-Lock. Виготовлений із надміцної гартованої сталі. Верхня дужка U-подібної форми, з ребристого (квадратного) прута. Має ПВХ покриття, для захисту рами велосипеда чи компонентів, від подряпин, та сколів фарби. Сам замок «схований» в міцний пластиковий корпус, а серцевина захищена від бруду (багнюки, піску і т.д.) висувною кришечкою. Легкий та простий механізм блокування, за допомогою ключа (2шт – в коплекті). В наявності 3-и кольори – сірий, помаранчевий, та лайм.

Велосипедний замок KLS.

      Найбільш популярний та найбезпечніший вид велосипедного замка. Громіздкий механізм добре протидіє будь-яким механічним ударам, та зломам. 

Велосипедний замок KLS.

     Замок KLS Chainlock 8. Надійний ланцюговий замок, довжиною 1 метр (з легкістю охвачує талію стрункого велосипедиста - для тих, хто любить не навантажувати велосипед надлишковими грамами, та не возить рюкзаків :) ). Виготовлений з надміцної гартованої сталі (ланки ланцюга товщиною 8 мм). Покритий щільною нейлоновою тканиною, для захисту рами велосипеда від подряпин, та сколів фарби. Циліндр замку захищений від взлому, висверлювання, чи розпилювання, а також від попадання бруду. Розблокування за допомогою ключа, що йде в комплекті (в комплекті 2шт). Легке замикання – без ключа!

Велосипедний замок KLS.

      Найефективніший у використанні, в порівнянні з іншими замками. З легкістю охвачує заднє колесо, разом із рамою. Спеціальні ланки ланцюга, надійно протидіють зубилу, чи ножовці. 

Велосипедний замок KLS.

     Трос-подовжувач Cable. Міцний, гнучкий, сталевий трос, довжиною – 1500 мм, та діаметром - 12 мм (з захисним покриттям). Має  ПВХ покриття, для захисту рами велосипеда, від подряпин та сколів фарби. Ідеальний для використання як подовжувач замку, коли Ваш велосипедний замок кріпиться  за раму велосипеда, та не дістає коліс, тим самим залишає їх незахищеними перед крадіями. Також підійде на функцію основного велосипедного замка, при умові використання в парі з звичайним навісним замком. 

Велосипедний замок KLS. Подовжувач тросу.

     Компактний, легкий, та універсальний у використанні. Можливо, його й не варто використовувати як основний протиугінний захист велосипеда, та все ж добрий захист для усіх компонентів велосипеда (одночасно захвачує заднє і переднє колесо, вилку, та раму). 

Велосипедний замок KLS. Подовжувач тросу.

     Та все ж пам'ятайте, що найкращий захист вашого велосипеда від крадіїв - це ваша пильність! А велосипедний замок - лише одна із перешкод перед злодієм, а яка ця перешкода - вирішувати Вам!

     Придбати  Block скоба U-Lock , Chainlock 8  , та Трос-подовжувач Cable можна в найближчому магазині-партнера KLS, у вашомі місті. Перелік магазинів-партнерів KLS можна дізнатися тут

17.11.2020  
Каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2021

Представляємо вам новий каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2021-го року!

04.12.2019  
Каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2020

Представляємо вам новий каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2020-го року!

11.12.2018  
Велосипедний шолом KLS Town Cup

Шолом має бути не тільки міцним та надійним, а ще й оригінально виглядати.

Зворотній зв`язок