Велосипедна куртка Pro Race Isowind

     Залишився останній місяць зими, проте в наших широтах березень не завжди радує сонячною погодою. Якщо наприкінці листопаду ви вирішили повісити велосипед на гачок і вже сумуєте без велосипеду, саме час прокинутись від зимової сплячки. Пережити ці півтора місяці вам допоможе відповідна екіпіровка.

Велосипедна куртка Pro Race Isowind

     KLS пропонує теплу куртку Pro Race Isowind в якості верхнього шару. Передня частина виконана з водовідштовхуючого матеріалу Isowind (100% поліестер), вона також добре протистоїть холодному вітру. Задня частина зроблена з матеріалу SuperRoubaix (85% поліаміду і 15% еластану), що дихає і не дає вам спітніти. Матеріал на дотик чимось нагадує одночасно і вельвет, і фліс — м'який і трохи шорсткий. Куртка в русі не шумить. На внутрішній частині рукава є отвори для великого пальця. Насправді, це не обов'язковий елемент зимового одягу, оскільки рукава не вітрильні і в сильний вітер їх не задирає так, що оголюються кисті рук, однак в холодну погоду, скажімо, при -12°С і нижче приємно, коли можна зачепити рукав за великий палець, аби не задувало всередину. Добре, якщо у вас рукавички з довгими манжетами, які можна заправити всередину рукава.

Велосипедна куртка Pro Race Isowind

     На спині є світловідбиваючі елементи для безпеки пересування в темряві. Строкатий дизайн робить вас помітним при денному світлі і хоча цілковитий хай-віз на спині міг би краще виділити вас із сірого потоку, в побутовому сенсі він виявляється неприємним рішенням, оскільки дихаючий матеріал, з якого виконано задню частину куртки, практично неможливо відіпрати. Якщо ви чомусь їздите без заднього крила, або його неможливо встановити на велосипед (на шосер, наприклад, хоча і тут є рішення — консольне крило), класичний чорний колір є більш практичним, а на тонких стрічках яскраво-салатового відтінку куртки Pro Race часті маленькі плями, що в'їлися, залишаться непомітними.

Велосипедна куртка Pro Race Isowind

     Ну і головне: куртка добре захищає від холодної погоди. В ній сміливо можна кататись при температурі -8°С, коли під нею всього один шар одягу, або комбінація термобілизни і легеньке джерсі з довгим рукавом.

     Придбати велосипедну куртку Pro Race Isowind можна в найближчому магазині-партера KLS у вашому місті. Список магазинів-партнерів можете дізнатися ТУТ.  Доступна в двох кольорах: червона та зелений лайм.

17.11.2020  
Каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2021

Представляємо вам новий каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2021-го року!

04.12.2019  
Каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2020

Представляємо вам новий каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2020-го року!

11.12.2018  
Велосипедний шолом KLS Town Cup

Шолом має бути не тільки міцним та надійним, а ще й оригінально виглядати.

Зворотній зв`язок