Велосипедна сигналізація KLS Lion Alarm.

   Скільки злочинів пов’язаних з крадіжками можна було б попередити та викрити якби до цього злочину привернути неабияку увагу?! І навіть якщо б злодія ніхто не спробував спіймати – то всі б його побачили… А бути "відомим" в такій ситуації рівно бути спійманим!

   Багато крадіжок велосипедів відбувається під час двохвилинних візитів їхніх власників до кафе, відділення банку або крамниці... Пристрій KLS Lion Alarm створений для захисту саме від таких злочинів — коли ви поряд.

   У велокрадія злом більшості замків займає до 20 секунд. Коли ви залишаєте ровер без нагляду, немає змоги дізнатись про спробу крадіжки, тож немає й змоги впіймати злочинця на гарячому. Сигналізація збільшує шанси на порятунок улюбленого коня.

   Замок KLS Lion Alarm має на своєму «борту» сигналізацію, яка сповіщає про спробу поцупити найдорожче. Якщо ви стоїте в черзі напркилад у відділенні банку і раптом чуєте сигнал тривоги, є шанс врятувати велосипед!

   На жаль в нас не було на що зняти якісне відео роботи даного пристрою та тест все ж тест ми зробили! Що з цього вийшло - дивіться нижче:

 

   База Lion Alarm кріпиться до стандартних гнізд підфляжника і складається з двох деталей: електронного блоку з зуммером, та основи під ключ. Натисніть на кнопку і з'єднайте базу з блоком. Сигналізація активується через 30 секунд, про що сповістить коротким сигналом. Акселерометр відчуває рух і при спробі зрушити велосипед з місця, Lion Alarm видає 2 попереджувальних сигнали. На третій раз пристрій вмикає сирену гучністю до 120 db. Таким чином, ви почуєте сигнал, знаходячись в будівлі неподалік, або якщо велосипед все-таки вкрали, можна безпомилково визначити по звуку напрям руху крадія й спробувати наздогнати його. Гучна сирена привертає багато уваги, хоча, мабуть, не слід сподіватись, що серед прохожих знайдуться бажаючі спробувати затримати злочинця.

   Працює ж сигналізація завдяки вбудованій аккумуляторній батареї що заряджається від USB-дрота (який іде в комплекті до сигналізації). А електронний індикатор, що схований від не бажаних очей, завжди покаже вам рівень заряду батереї.

   В основі захисту Lion Alarm — сталевий трос, вкритий шаром товстої плівки ПВХ діаметром 8 мм. Півтораметрова довжина троса провокує досить вільно провести його крізь рамку велопарковки, тож намагайтесь протягувати трос таким чином, щоб у крадія не було можливості уперти одну ручку болторіза в підлогу й навалитись на іншу своєю вагою. Чим вище висить трос — тим незручніше крадію буде перекушувати його.

   Пам'ятайте, що немає замків, які могли б зупинити від біди. Злочинець керується доцільністю, тож треба зробити так, щоб красти ваш велосипед йому було не вигідно. KLS Lion Alarm таке завдання виконає добре.

   Придбати велосипедну сигналізацію KLS Lion Alarm можна в будь-якому магазині-представника KLS в вашому місті. Магазини представники KLS в Україні ви можете проглянути ТУТ.

17.11.2020  
Каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2021

Представляємо вам новий каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2021-го року!

04.12.2019  
Каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2020

Представляємо вам новий каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2020-го року!

11.12.2018  
Велосипедний шолом KLS Town Cup

Шолом має бути не тільки міцним та надійним, а ще й оригінально виглядати.

Зворотній зв`язок