Дитяча лінійка велосипедних аксесуарів KLS!

Діти - наше майбутнє! Все найкраще - дітям!!!

Воу, стоп-стоп-стоп-стоп! Не будемо починати з голосних лозунгів. Що за моветон… “KELLYS - дітям” дубль два, мотор! Почнемо з того, що дорослі - це теж діти, тільки вони трішки підросли, разом із апетитами до своїх іграшок. А наші діти що ж? Вони дивляться на нас та, звісно ж, хочуть бути схожими на батьків. Бо як це так, у тата - он скільки цяцьок для його велосипеда, я теж хочу по-дорослому! Саме так, мабуть, міркували в компанії KELLYS, створюючи ряд аксесуарів та запчастин для діточок-квіточок. Цілком дорослі штуки, але трохи меншого розміру. Почнемо з базових потреб велосипедиста, а саме із захисту.



ДИТЯЧІ ШОЛОМИ

Від найперших обертів коліс юний “лісапедисьт” має засвоїти одну річ: катати треба тільки в шоломі. Дитина має до цього звикнути, як до пасків безпеки в авто. Врешті, це має стати корисною звичкою велосипедиста, навчайте цьому своїх дітлахів, передусім, на своєму батьківському прикладі.

Для найменших райдерів - простий і зручний шолом MARK, виготовлений за технологією Out-Mold. Разом із навчанням катати на ровері малі шибайголови вчаться й правильно падати. Але маленькі діти можуть падати абсолютно неконтрольовано, і дуже важливо забезпечити максимальний захист обличчя. Саме тому козирок являє собою монолітну конструкцію з каркасом шолома. Шолом оснащений простою та зручною системою кріплення з поворотним затискачем на потилиці. Пряжки на вилицях відкриваються, дозволяючи легко налаштувати довжину та натяг ремінців. Застібка на підборідді захищена м'якою подушечкою на липучці та не натирає ніжну дитячу шкіру. 14 вентиляційних отворів забезпечують чудовий теплообмін, а сіточка, що закриває передні отвори, захищає від комах. Внутрішні пом'якшувальні подушечки поглинають вологу та мають антибактеріальні властивості. Вони також знімаються для прання. У задній частині шолому нанесені світловідбиваючі елементи. Широкий вибір кольорів, а також розміри S (48-52см) та M (52-56см) дозволять індивідуально підібрати шолом для вашої дитини. 

Модель BUGGIE з дванадцятьма вентиляційними отворами має схожу систему кріплення, але ремінці фіксовані на скронях та надійно утримують шолом на голові, не даючи йому з'їжджати набік. Шолом відрізняється не тільки дизайном, але й конструкція шкаралупи виготовлена вже за технологією In-Mold, що забезпечує найвищу надійність та міцність. Захисна сітка, антибактеріальні подушечки, все це, звісно, є в цій моделі. Вісім кольорів у розмірах S (48-52см) та M (52-56см) - вибрати, напевне, є з чого.



Юніорський шолом JESTER - цілком доросла крос-кантрійна модель зі знімним козирком, легка та надійна, виготовлена за технологією In-Mold. 13 великих вентиляційних отворів забезпечують відмінну терморегуляцію та комфорт навіть під час важких тренувань та серйозних змагань. В оновленій системі кріплення положення потиличного затискача регулюється по вертикалі, завдяки чому шолом сидить на голові комфортно, надійно та безпечно. Антибактеріальні внутрішні подушечки поглинають вологу та знімаються для прання. Вибір кольорів також “дорослий”: чорно-сірий, чорно-фіолетовий, чорно-зелений. Шолом йде в одному юніорському розмірі S (52-57см) та важить 250г.



ЗАХИСТ ЛІКТІВ ТА КОЛІН

Голова, звичайно, головна, але ж руки-ноги теж мають бути цілими. Багато дітлахів бояться навчатися катанню на ровері саме через страх падіння. Кому ж хочеться ризикувати збитими об асфальт колінами чи ліктями? А навчившись катати, діти спершу ще не вміють реально оцінювати свій ризик, часто ганяють стрімголов і багато падають. Настав час вчитися падати. Адже вміння правильно впасти є також дуже важливою навичкою для велосипедиста, бо правильне групування при падінні може вберегти від більш серйозних травм. Біль і страждання, травми і розчарування, скажімо прямо - невід’ємні атрибути велоспорту. Але ж не з цього потрібно починати навчання, бо дитячі сльози можуть відбити охоту до велосипеда на все життя. 

Дитячий набір наколінників та налокітників KLS KITER PADS додасть малому райдеру впевненості, а разом з тим і сміливості й сил. Надійний захист ліктів та колін допоможе перемогти страх і набратися духу. Подолання своїх можливостей та тренування сили духу - це теж про велосипед, але не будемо зараз жахати малюків такими пафосними і незрозумілими речами. Бо велосипед для них - це радість і насолода, це швидкість і свобода.



На відміну від ролерного захисту велосипедні наколінники трохи м'якші, особливо на згин всередину. Адже вони не мають стримувати свободу руху суглобів. Міцні пластикові елементи надійно захищають від зчісування шкіри на колінах та ліктях при ударах об асфальт. А м'які вставки не тільки підвищують комфорт та надійність посадки, а й захищають суглоби від забиття й більш серйозних травм. Еластичні ремінці з липучками дозволяють підігнати захисні накладки під свій розмір. Звісно, що навіть із таким захистом потрібно мати голову на плечах (і обов'язково в шоломі!), і адекватно оцінювати свої можливості та місцевість. І цьому теж треба вчитися, тож слухайся, що старші кажуть, тато своє вже відпадав, тато поганого не порадить.




БЛИМАВКИ

Продовжуємо тему захисту. Перефразуючи відомий вислів про “попереджений - значить озброєний”, можу із цілковитою впевненістю заявити: “Помітний на дорозі - значить убезпечений”. Пам'ятаймо, що дітям до 14 років на дороги загального користування виїжджати на велосипеді заборонено правилами дорожнього руху. Але й велосипедні доріжки часто перетинаються, йдуть паралельно, або й зовсім поєднуються з пішохідними. Тож малого райдера має бути видно здалеку.

Парочка ліхтарів з набору світла TWINS - справжні близнюки. В однакових силіконових корпусах, інтегрованих з еластичним кріпленням на кермо чи підсідельний штир, містяться вологозахищені блимавки з двома яскравими світлодіодами: білими (світловий потік 4Лм) або червоними (1,5Лм). Три режими роботи (постійне свічення, блимання та мерехтіння) дозволяють економно використовувати дві батарейки CR2032. Чорний, білий, червоний, зелений, блакитний або помаранчевий - який колір тобі до вподоби?



СВІТЛОВІДБИВАЮЧІ ЖИЛЕТИ

І знову про захист. Цього разу пасивний, але повірте, з точки зору автомобіліста, дуже ефективний. Це - світловідбиваючий жилет. У цивілізованих країнах діти не тільки їздять у таких жилетах на роверах, а й просто ходять в них до школи. Особливо це актуально для сільської місцевості, де на маленьких дорогах місцевого значення може не бути спеціальних велодоріжок чи тротуарів. Та й на пішохідному переході дитину в яскравому жилеті видно здалеку. Спеціальний жилет KLS STARLIGHT неоново-жовтого кольору із світловідбиваючими елементами 3M справді помітний, як вдень, так і вночі. Легенька тканина з поліестеру не парить тіло навіть у спеку. Застібки на липучках дозволяють регулювати розмір жилета у широких межах і використовувати його навіть поверх теплого одягу. Жилет сертифіковано у відповідності до стандарту безпеки CE EN1150, так що тут все серйозно. Та й хіба можна інакше ставитись до життя і здоров’я наших дітей?


ДЗВІНОЧОК

А якщо якийсь роззява вас досі не помітив, або ви підкралися до нього ззаду, то найкращий захист - це напад! Ділінь-дзілінь!!! Жартую, звісно. Алюмінієвий дзвіночок KLS BANG10 голосно сповістить оточуючих про наближення грізного вершника… з головою (обов'язково у шоломі, ви ж не забули?).

ВЕЛОСИПЕДНІ КРИЛА 

І ще про захист. Маленькі поросята ну просто обожнюють кататися по калюжах після дощу. Навіть якщо вже вся дорога висохла, а на узбіччі ще залишилась маленька калюжка, ви ж самі знаєте, що ваш шибеник її не омине. Та ще й на швидкості, так, щоб більше бризок! Ну справжня насолода, хіба не “хрю”? Отут у нагоді й стане пара крил для дитячого ровера. Крила KLS FOGGY розраховані на велосипед з 20” колесами, мають кріплення в комплекті, легко монтуються та знімаються. Крила встановлюються на будь-яку раму та сумісні з гальмами будь-якого типу. Внутрішня поверхня крил спеціально зроблена гладенькою, що покращує самоочищення. А щоб зламати заднє крило з еластичною вставкою на кінці - то треба ще постаратися, випадково не зламаєш. Вибір кольорів: чорно-сірий, чорно-зелений та чорно-синій; для дівчаток-чистюль є біло-сірий, а спеціально для Свинки Пеппи - біло-рожевий.



ДИТЯЧІ СІДЛА

Сідло з ручкою ззаду - це ж просто геніально! У повній мірі розумієш це, тільки коли побігаєш із зігнутою спиною годинки півтори за малим, що вчиться тримати рівновагу, притримуючи ровера невідомо за що. Дитячі сідла від KELLYS мають два дизайни: хлопчачий WASPER (блакитного, зеленого, сірого, червоного та жовтого кольорів) та дівчачий EMMA (рожевого, фіолетового, білого та бірюзового кольорів). Сідло має просту конструкцію та легко монтується на велосипед. Наповнювач із піни високої щільності забезпечує максимальний комфорт для вашого “шила в попі”. 


KLS Emma

KLS Wasper

Юніорське сідло DRIVELINE JUNIOR має рамочну конструкцію. Наповнювач з піни високої щільності дозволяє проводити в сідлі кілометри і години, насолоджуючись катанням. Для зменшення тиску на чутливі тканини промежини по центральній лінії сідла зроблено спеціальний ергономічний вигин. Шкала на рейках дозволяє точно виставити положення сідла. Вперед, пригоди чекають!

ҐРІПСИ

Хочете оновити зовнішній вигляд свого ровера, підібравши ґріпси на кермо за кольором? Та легко! Жовті, зелені, блакитні, червоні, рожеві, фіолетові, чорні чи білі ґріпси KLS KIDDO довершать ваш неповторний стиль. Так-так, фетиш - це теж про велосипеди, дитина у велосім'ї звикає до цього змалечку. Втім, зручні гумові ґріпси шириною 130мм мають і суто практичне призначення. Тримати кермо з ними комфортно та безпечно, вони м'які та приємні на дотик. Бортики на краях не дозволяють рукам зісковзувати з керма, і ніщо не відволікатиме маленького райдера від чистих велосипедних радощів.



ФЛЯГИ ТА ФЛЯГОТРИМАЧІ

Так само, як шолом на голові, у кожній покатеньці у вас з собою має бути фляга. Пити потрібно достатньо багато. Рідина необхідна для повноцінного обміну речовин, для правильного теплообміну та нормальної роботи суглобів, особливо колінних. Воно, звичайно, попити з татової фляги зручніше, ніж возити ту воду на своєму ровері. Але ми ж хочемо бути дорослими і самостійними, тож і фляга має бути своя.

Фляги KLS RANGIPO вироблені в Італії з безпечного харчового пластику LDPE, без застосування бісфенолу A (BPA). Фляга має об'єм 300мл та призначена для прохолодних (до 40С) негазованих напоїв. Дитячі фляги від KELLYS мають хлопчачий або дівчачий дизайн блакитного або рожевого кольору відповідно.
Окремої уваги заслуговує конструкція кришечки. Під звичайним соском зазвичай (даруйте мені цю тавтологію) збирається пил та бруд. А тут ми маємо повністю захищену еластичну кришечку, що являє собою єдину деталь з соском, а відкривання та закривання отвору відбувається усередині під кришечкою. Менше бруду - менше мікробів, живіт не болить - чудовий настрій та задоволення від катання.



Для маленької фляги - маленький алюмінієвий фляготримач KLS RATIO JUNIOR, оригінальний дизайн, чорного або сріблястого кольору. Все ж по-дорослому, але трішечки менших розмірів.

А якщо на рамі вашого маленького ровера не передбачені отвори для кріплення фляготримача, або передній трикутник рами замалий для фляги, вам допоможе перехідник для фляготримача KLS SLOT, що дозволяє надійно та зручно закріпити фляготримач на кермо чи підсіделку.



ПІДНІЖКА 

“Kickstart my heart, give it a start, ooh, yeah, baby!” (c) Хм, даруйте, саме вирвалося. Кинути свого улюбленого ровера абияк на землю, чи припаркувати його біля паркану - це не круто. Круто - це поставити його на підніжку, як справжній байкер. Рок-н-рол, бейбі! Алюмінієва підніжка KLS KICKSTART призначена якраз для дитячих велосипедів. Комплектне кріплення дозволяє легко встановити підніжку на байк, а гумові вставки в місцях монтажу на раму не дозволять подряпати її. Довжина регулюється дуже просто, тож ця підніжка може “підрости” разом з малюком та його ровером від 14” коліс до 20”.



* * *

Камера, стоп! Знято! Усім дякую за увагу. Таке “кіно”, малята. І якщо вам здалося, що тут йшлося тільки про цяцьки-залізячки до вашого ровера, то ви нічого не зрозуміли. Вони - лише інструмент. І сам велосипед - лише інструмент для малого мрійника і шукача пригод. Наше з вами “кіно” - про сонце і вітер, про незвідані стежки і нові обрії, про свободу, про швидкість, про радість, про справжнє щастя. Варто тільки сісти на ровера і натиснути на педалі.

17.11.2020  
Каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2021

Представляємо вам новий каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2021-го року!

04.12.2019  
Каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2020

Представляємо вам новий каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2020-го року!

11.12.2018  
Велосипедний шолом KLS Town Cup

Шолом має бути не тільки міцним та надійним, а ще й оригінально виглядати.

Зворотній зв`язок