З KLS спрага не страшна!

Спрага. Кожному з нас відоме це жахливе відчуття. Це той дзвіночок, яким наш організм попереджає нас про можливе зневоднення, тепловий удар, раптову втрату сил, скрипіння і біль в колінних суглобах. Адже від нормального водного балансу в нашому організмі залежить і обмін речовин, і терморегуляція, і транспорт кисню, і змащення суглобів. Тому для будь-якого велосипедиста, чи то спортсмена на тренуванні, чи то мандрівного шукача пригод - дуже важливо мати при собі достатній запас питної води та / або ізотонічного напою.

Спрага. Саме на неї натякають нам маркетологи з KLS, називаючи моделі своїх фляг іменами різних засушливих місцевостей та пустель, що знаходяться по всьому світу. Не є виключенням і поповнення колекції 2018 року: Тулароса, Мохаве, Рангіпо… Такі назви ніби нагадують велосипедисту про необхідність запасатися водою з дому та регулярно поповнювати фляги у дорозі.

 

KLS TULAROSA

Велика фляга ємністю 750 мл отримала оригінальний дизайн від KLS. Виготовлена з високоякісного харчового пластику, вона має жорстку конструкцію та не стискається в руках, а відтак забезпечує повну герметичність у закритому стані. Широкий сосок з еластичним загубником має спеціальний отвір, через який проходить повітря при питті. Кришка-ковпачок зручна у використанні: вона легко відкривається та захищає сосок від дорожнього пилу та бруду. Деталі фляги виготовлено за технологією BPA FREE, що виключає застосування бісфенолу A. Тому ця пляшечка абсолютно безпечна та не впливає на смак її вмісту. Вона підходить для водних ізотонічних напоїв та інших спортивних негазованих прохолодних напоїв температурою до 40?С. Напівпрозорий матеріал ємності дозволяє оцінювати залишок рідини, відтак спрага не захопить вас зненацька. Широкий вибір кольорів: сірий, зелений, синій, червоний, помаранчевий та фіолетовий. Вага фляги 95г.

 

KLS MOJAVE

Легка півлітрова пляшечка в оригінальному дизайні від KLS. Широкий сосок з гумовим загубником дозволяє зручно відкривати флягу та комфортно пити. Ємність, виготовлену з еластичного матеріалу, можна стиснути рукою та пити, не торкаючись соска. А прозорі стінки пляшки дають можливість бачити, скільки рідини залишилось всередині. Технологія виробництва BPA FREE гарантує відсутність будь-яких присмаків пластику у ваших напоях, будь то проста вода, ізотонічні чи інші спортивні негазовані напої температурою до 40?С. Чотири кольори на вибір: прозорий сірий, прозорий білий, прозорий синій та прозорий зелений. Фляга важить 68г.

 

KLS RANGIPO


Дитяча модель об'ємом 300мл, звісно ж, також вироблена з безпечного харчового пластику LDPE, без застосування бісфенолу A. Фляга призначена для прохолодних (до 40?С) негазованих напоїв. Еластична кришечка пляшки являє собою монолітну деталь з соском, отвір якого відкривається усередині фляги. Така конструкція збирає на себе значно менше пилу та бруду, відтак шкідливі мікроби не турбуватимуть маленькі животики юних байкерів. Для хлопчаків KLS пропонує пляшечки блакитного кольору, а для маленьких велопринцес - спеціальний дівчачий дизайн рожевого кольору. До речі, для дитячих фляг у KLS є спеціальні алюмінієві фляготримачі KLS RATIO JUNIOR чорного або сріблястого кольору.

 

KLS SPORT

Легкий та стильний велосипедний бачок для води, ізотоніків чи інших негазованих напоїв. Пляшечка має ергономічну форму, і може використовуватись й в інших видах спорту. Основна ємність вироблена із спеціального поліпропілену BOREALIS, вона еластична, легко стискається в руці та дозволяє пити, не торкаючись соска. Верхня кришка зроблена з поліпропілену MOSTEN та має силіконове ущільнення для кращої герметичності. Корок-загубник виготовлено із особливого м'якого пластику BergaFlex®. Широка горловина пляшки дозволяє зручно мити та наповнювати її. Для цієї фляги використовуються тільки перевірені матеріали, що відповідають санітарно-гігієнічним нормам ЄС щодо матеріалів, призначених для харчових продуктів (ES №1935/2004) та директиві 2004/19/ES. При об'ємі 700мл фляга важить всього 75г. Широкий вибір кольорів дозволить підібрати цей аксесуар точно під свій стиль: антрацит, білий, лайм, зелений, синій та червоний.

 

KLS TANK 20

На додачу до великого трилітрового гідратора KLS розширює свій асортимент з випуском трохи меншої питної системи для заплічника ємністю 2,0л. Еластичний мішок для води виготовлений з поліетиленвінілацетату PEVA. Зручна та надійна система закривання Slide Lock дає можливість широко розкрити мішок та зручно почистити ємність зсередини, а також спрощує його наповнення. Шланг довжиною 100см захований у терморукав, отже вода, що в ньому знаходиться, повільніше нагріватиметься у спеку та не замерзне у мороз. Запатентована система запірного клапана надійно тримає воду, а пластиковий ковпачок захищає клапан від пилу та бруду. Питна система надійно працює при температурах до +50?С та навіть витримує глибоке заморожування до -20?С. Але слід пам'ятати, що через їхню конфігурацію, у гідратори не можна наливати чай або каву, соки чи інші солодкі напої, молоко та алкоголь, вони призначені виключно для води.

 

 

Слідкуйте за тим, щоб у велосипедній покатеньці чи на тренуванні у вас завжди з собою була вода. Пийте часто, прислухайтеся до свого організму. Словом, не дай собі засохнути з KLS.

Більше можна побачити тут.

 

17.11.2020  
Каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2021

Представляємо вам новий каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2021-го року!

04.12.2019  
Каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2020

Представляємо вам новий каталог велокомпонентів та аксесуарів KLS 2020-го року!

11.12.2018  
Велосипедний шолом KLS Town Cup

Шолом має бути не тільки міцним та надійним, а ще й оригінально виглядати.

Зворотній зв`язок